Kald og variert sesongpremiere

Årets første treningskamp ble litt blandet drops på en iskald Varhaug stadion torsdag. Kampen endte med seier, mange fikk unnagjort debuten og noen leverte også solide comeback i oransje.Rosseland vant kampen 3-2 og var dominerende i banespillet i store perioder av kampen. Likevel er det mye å ta tak i og i forhold til samspill, posisjonering og  samhandling på et lag der mange spilte sammen for første gang – det skulle vel også bare mangle.

Even Sel og Svein Arne Monsen var tilbake i startelleveren mange måneder etter sist opptreden i oransje. Begge vartet opp med scoring i årsdebuten, Monsen scoret på sedvanligvis to.

Lasse Johannesen var også tilbake i god gammel stil da han kom inn på venstreback i andre omgang.

Debutantene Kenneth Grøtteland, Thomas B. Skjørestad og Stian Bore startet for Rosseland og gjorde sine saker bra, Leif Arne Hognestad kom inn til sin debut og spilte godt de siste 20 som midtstopper.

Rosselands kanskje aller friskeste i sesongpremieren var Runar Haugland. Omgangen på høyrekanten varmet blåfrosne RBKere på sidelinjen.

Rosseland stilte med følgende lag: Thomas B. Skjørestad – Jan Rune Hoff, Even Sel (Leif Arne Hognestad fra 70.), Eirik Monsen, Per Haugland (Lasse Johannesen fra 60.) – Marius Bøe (Kenneth Grøtteland fra 80.), Stian Bore, Sindre Meling, Kenneth Grøtteland (Runar Haugland fra 46.)- Svein Arne Monsen – Eivind Karlsbakk (Kristian Magnusson fra 46.).