Sløste i angrep, lekket bakover

Jørgen Hauge scoret 3-1 for Rosseland.

Rosseland vant 4-3 over Riska i en rar treningskamp fredag.

Lagene byttet på dominere kampen, men hjemmelaget hadde de lengste periodene med dominans.

Eivind Karlsbakk, Stian Bore, Jørgen Hauge og Kenneth Grøtteland scoret for RBK.

Etter Rosseland-kontroll de første 20, scoret Rosseland to kjappe ved Eivind Karlsbakk og Stian Bore i løpet av to minutter. Bore scoret etter et lekkert soloraid.

Så var det foten av pedalen og gjestene tok fullstendig over banespillet. En redusering og tre i stolpene var nok til å skremme Rosseland tilbake i kampen. Jørgen Hauge kranglet inn 3-1 og hjemmelaget styrte fram til pause.

Etter hvilen var Rosseland igjen best. Kenneth Grøtteland fikk to sjanser alene med Riska-keeperen og satte den andre i tomt mål. 4-1.

Så kom igjen Riska godt med. Rosseland-forsvaret var gavmilde og forærte gjestene to mål. 4-1 ble til 4-3 etter to gode skudd fra Mads Salvesen.

Kampen vippet og begge lag hadde sjanser mot slutten, Rosseland de klart største. To minutter før slutt ble Sindre Melings straffespark reddet av Riska-keeperen, på overtid bommet Svein Arne Monsen på relativt åpent mål.

Treningskampen ble nettopp en treningsøkt for begge lag. Rosseland manglet mye folk og hadde ingen friske innbyttere på benken, siste 30 var det mange slitne RBK-bein.

Likevel registrere vi at Rosseland var det klart beste laget. Selv om prestasjonene har variert står laget med tre seire og en uavgjort på årets fire første treningskamper.

RBK stilte med følgende ellever gjennom 90 minutter:
Eliassen – Hauge, Elvedahl, E. Monsen, Haugland – Magnusson, Meling, Bore, Grøtteland – S. A. Monsen, Karlsbakk.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.