Tapte mot Vaulen


Rosseland tapte sin første kamp for sesongen torsdag. Vaulen Beachboys var best og mest effektive da lagene møttes til treningskamp på Vaulen kunstgress.

Vaulen vant 3-0, etter scoringer av Magne Christiansen og John Sanne.

Hjemmelaget var klart best i første omgang, men Rosseland var mer med på notene i andre omgang. Mål ble det dessverre ikke, men både Svein Arne Monsen og gjestespiller Ezekiel Bala var nær uttelling for Rosseland.

I følge rapportene møtte Rosseland et godt Vaulen-lag, og er godt fornøyd med utbyttet av kampen. Resultatet var imidlertid av det uheldige slaget og Rosseland gikk for første gang i år av banen uten å score.

Rosseland stilte med følgende lag:
Michael Vu – Kristian H. Magnusson, Alf Johan Hansen, Eirik Monsen, Per Haugland – Kenneth Grøtteland (Ezekiel Bala fra 46.), Even Sel, Sindre Meling, Stian Bore (Lasse Johannesen fra 75.) – Svein Arne Monsen, Marius Bøe (Kenneth Grøtteland fra 80).

Kampfakta
Vaulens referat

Høydepunkt fra kampen – foto Gjermund Sæbø

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.