Favoritt hos bettingselskap

Tradisjonen tro er bettingselskapene ute med oddser før sesongstart.

Nordicbet holder Rosseland Ballklubb som opprykksfavoritt.

Selskapet skriver i en pressemelding:
«Rosseland er vår favoritt til å vinne 4 divisjons avd 1. De var til tider gode i tredje divisjon i fjor, spesielt på slutten hvor de nesten berget plassen med en fin sluttspurt. De har mistet en del spillere, men også fått mange gode inn. Det er en fin miks av rutine og sultne unggutter. Vi i nordicbet tror Rosseland går rett opp igjen. Eiger har levert noen gode kamper i oppkjøringen og på fjerde divisjonsnivå er de alltid gode nok til å henge med i toppen. Voll har vært ett topplag i fjerde divisjon lenge, men har slitt med å ta det siste steget. Kan ikke huske sist de startet en sesong uten ambisjoner om å slåss i toppen, dette året er intet unntak. De har beholdt de aller fleste fra i fjor og vil nok gi Rosseland god kamp, problemet er som alltid stabiliteten. Moi har mange gode unggutter og surfet gjennom femte div, årets positive overrakelse? Nærbø og Varhaug holder alltid bra fjerde divisjonsnivå og vil nok slå godt i fra seg.»

Nordicbet tilbyr følgende vinnerodds:

Rosseland 2.50
Eiger 4.00
Voll 4.50
Moi 7.00
Nærbø 8.00
Varhaug 8.00
Ålgård 2 12.00
Havdur 25.00
Bjerkreim 40.00
Figgjo 40.00
Orre 50.00

www.nordicbet.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.