Svett innspurt ga tre poeng

Foto: Mats Prestegård

En blanding av flaks, lagmoral, flyt, gode innbytte og slitne Orre-spillere gjorde at, et for dagen svakt Rosseland-lag, snudde kampen mot Orre i løpet av de siste 15 minuttene.

Rosseland var på ingen måte påskrudd da Orre kom på besøk fredag. De oransje slet med å finne hverandre, og sjansene uteble. Orre var effektive og hadde en frisk Kristian Tjessem på topp. Den kjappe spissen sendte gjestene foran ved å løpe fra RBK-forsvaret og doblet før pause da han utnyttet slurv på defensiv RBK-dødball.

Hjemmelaget hadde noen fine sjanser før pause, men avslutningene var like uinspirerte som resten av spillet.

I andre omgang dominerte Rosseland, men slet med å skape sjanser på et stadig mer defensivt Orre-lag. Etter timen spilt ble Orre-trykket tilbake, og det ble ettehvert bare et tidsspørsmål om når reduseringen skulle komme.

Innbytterne Per Haugland, Lasse Johannesen og Kenneth Grøtteland var så absolutt med på å løfte Rosseland.

Et kvarter før slutt fikk kaptein Meling kranglet ballen i mål, og stormløpet fortsatte. To minutter før full tid skapte Marius Bøe, som hadde kommet inn igjen på banen for en sliten Eivind Karlsbakk, balanse. Hjemmelaget var imidlertid ikke fornøyde med uavgjort og ville ha alle tre poengene mot et slitent Orre-lag.

På overtid fikk hjemmelaget frispark like utenfor egen sekstenmeter. «Alt» ble flyttet opp og Per Hauglands lange oppspill havnet tilslutt hos Marius Bøe. Fra kort hold satte spissen inn 3-2 92:12 ut i kampen. Snuoperasjonen var fullbyrdet.

Foto: Mats Prestegård

Kampfakta
Referat jbl.no
Bilderserie fra kampen (foto: Mats Prestegård)

Surt for Orre, som gjorde en god kamp, men som ble hardt straffet i sluttminuttene. Moro for Rosseland, som fremdeles er ubeseiret i serie og cup i 2012. Det er moral i dette laget, selv om de første 70 minuttene nok er noe av det svakeste laget har prestert denne sesongen.

1 thought on “Svett innspurt ga tre poeng

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.