Tap i Lasses jubileumskamp

Rosseland gikk på et surt tap borte mot Moi fredag.
Hjemmelaget vant 2-0 i Lasse Johannesens 300. A-kamp.

Lasse Johannesen var ikke den eneste veteranen i startelleveren mot Moi. På grunn av mye sykdom og skader i troppen, var det bare 13 spillere som satte seg på bussen til Moi denne fredagen. 39 år unge Pierre Hatjoullis gjorde comeback etter fem år på sidelinjen, og klarte seg meget godt som midtstopper frem til krampa tok overhånd. Torstein Bjorland ble henta opp fra b-laget, og også selveste Kjetil Sel hadde tatt skoa med til Moi.

Rosseland kom klart best i gang og kontrollerte spillet de første 20 minuttene. Tre store muligheter burde gitt ledelse, den klart største hadde Runar Haugland som fikk foten på et Marius Bøe-innlegg etter 20 minutter. Bare en kjemperedning av Mois keeper hindret 0-1. Men etter hvert kom Moi mer og mer med i spillet. 1-0 kom da en Moi-spiller fikk stå alene med Malmin Kverneland i Rosseland-buret, og fra skrått hold satte han den kontrollert i bortre hjørne.

Etter dette la Moi seg utrolig dypt, med 11 mann på egen halvdel og satset på kontringer. Rosseland dominerte banespillet, men kom ikke til de store mulighetene. Da gikk det som det måtte gå. Rosseland kasta frem alt de hadde, og Moi fikk pirka inn 2-0 etter en dødball rett før slutt.

(Referat Stian Bore)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.