Hederlig tap, mye folk og god stemning.

Rosseland tapte 1-4 mot Bryne i førsterundekampen mot Bryne tirsdag.
Slik var kampen minutt for minutt
 

Bryne viste med en gang at de tok Rosseland på alvor og gikk ut i et voldsomt tempo med høyt press. Gjestene fikk et tidlig mål og Rosseland ble jagende.

Kris Bright scoret to før pause, det siste av det litt heldige slaget, men Bryne ledet fortjent ved sidebyttet.

I andre omgang kom Bryne til mange sjanser, men avslutningene var svake. Unntaket var Diogo Fernandes sitt skudd etter 70 minutter. 0-3 og kampen var i realiteten kjørt.

Bryne tok foten av gassen, og plutselig fikk Rosseland mer tid og rom. En kort periode dominerte laget og kom til et par-tre gode sjanser.

Det var derfor spesielt moro da Svein Arne Monsen reduserte til 1-3 et kvarter før slutt. Rosseland hadde muligheten til å redusere ytterligere, men kreftene tok slutt.

1-3 hadde sett meget respektabelt ut, men Bryne scoret 1-4 på overtid av overtiden. Scoring og tremålstap er likevel noe å ta med seg mot Bryne, som tross alt spiller tre divisjoner over, har professjonelle spillere og som trener tre ganger så mye som Rosseland.

Arrangementsmessig bidro været til at cupenkampen ble en folkefest og happening, som vi gjerne gjør igjen alerede neste år. 810 betalende tilskuere, godt kiosksalg og mange glade barn og voksne ga kroner i klubbkassen og positive opplevelser for mange som ikke hadde sett Rosseland i aksjon før. Velkommen tilbake!

http://www.brynebilder.no/#51

Cupeventyret er over for Rosseland, vi ønsker Bryne lykke til videre og håper på ny finale (som i 2001, da Bryne slo Rosseland 3-0 i første runde).

Referat brynefk.no
Referat jbl.no
Referat aftenbladet.no
Kampfakta
Bildeserie fra brynebilder.no (Alle foto: Svein Harald Kleppe)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.