Mistet to poeng på Ålgård

20120514-215154.jpg
Rosseland gikk på årets første poengtap mandag. Etter to dødballscoringer av Even Sel, kom Ålgård II tilbake ved hjelp av Skog, Foss og Mark i andre omgang.

Rosseland manglet en del «personell» til kampen mandag. I tillegg til en ferierende Svein Arne Monsen, stod Alf-Inge Håland, Eirik Monsen og Alf-Johan Hansen over med skader og sykdom.

Kampfakta

Even Sel og Per Haugland vikarierte i midtforsvaret og gjorde en kjempekamp mot andredivisjonsspillerne Fredrik Fossmark og Espen Skogen.

Even Sel brilejrte også foran gjestenes mål, og midtstopperen scoret begge målene for Rosseland før pause. 0-1 kom etter et hjørnespark som havnet hos Sel i returrommet, mens 0-2 var en flott forlenging av Stian Bores presise frispark.

Rosseland hadde gode sjanser til å øke ytterligere før pause, men lagene gikk i garderoben på 0-2.

Ålgård II gikk ut i høyt tempo etter pause og presset Rosseland bakover. Et par minutter ut i omgangen fikk laget et billig frispark på 25 meter. Espen Skogen sendte ballen rett i mål på flott vis.

Hjemmelaget kjørte på i bra tempo og fikk etterhvert sin fortjente utligning. Fredrik Fossmark fikk et mislykket skudd i beina på 12 meter, og Rosseland-supporteren kunne upresset sende ballen i mål til 2-2.

Det så en stund stygt ut for gjestene, men etter litt justeringer og litt lavere tempo fra hjemmelaget, tok Rosseland igjen over initiativet. Rosseland presset for å ta tilbake ledelsen, men kreftene tok slutt for den 15 mann store troppen.

Stian Bore var nærmest vinnermålet på en retur et kvarter før slutt, men Ålgårds unge målvakt reddet poeng for hjemmelaget.

Referat algardfk.no (som vanlig prima vare)
Referat jbl.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.