Sjansesløseri ga uavgjort for b-laget

B-laget spilte torsdag kveld 2-2 hjemme mot Høle. Kampen starta i kjent stil for oss, ved at vi ikke var med fra start og det gikk ikke lenge før Høle scora kampen første mål. Ikke lenge etter det igjen fant Høle igjen veien til nettmaskene, så da sto det 2-0 etter ca et kvarter.

Etter dette våkna Rosseland 2 og kom mer inn i kampen og etter hvert skapte vi noen sjanser. Først ute var Royan som var igjennom alene mot keeper, men ble tvunget til å avslutte på en høy sprett da keeper pressa han bra så den ballen gikk over. 5 minutter senere derimot fikk han all verdens av tid etter en forsvarstabbe av Høle og han plasserte ballen kalt til siden av målmannen.

Da stod det 2-1, et resultat som holdt seg til pause. Det var i andre omgang sløseriet starta, da Høle virka til å gå litt tom. Først spilte Hans Erik Royan igjen frem på blankt, denne gangen valgte han chippen, men den strøk stolpen og gikk utenfor. Etter 10-15 minutt kom Tore innpå og han skulle og få sine sjanser. Først fikk han avslutte ganske fritt fra 13-14 meter, den smalt i stolpen og ut. Nå var det spill på en bane-halvdel. Da var det bare rimelig at Tore smalt inn 2-2 på et flott skudd fra 16 meter.

Da var det fortsatt 20 minutt igjen og håpet om årets første seier var skyhøyt. Skyhøy var kanskje dommeren også da han i det 75. minutt unnlot å blåse straffe da Tore runda keeper, keeper løper i 10 meter med strake armer å pusher Tore unna ballen i en veldig bue. Tore faller ikke men når ballen rett før dødlinja, dermed var all mulighet for fordel oppheva.

I den påfølgende situasjonen er det rett å slett utrolig at ikke Jørn setter inn 3-2. Han blir spilt inn på blank goal på 3-4 meter, men setter ballen i tverrligger og ut. Tankene går til T.A Flo og hans viden kjente miss. Rett før slutt får Tore igjen en kjempesjanse da Royan fin forserer til dødlinjen på venstresida å legger 45 grader ut til Tore som står på fem meter litt skrått på og han får ikke snudd seg tilstrekkelig og avslutter utenfor.
Alt i alt en kamp B-laget heilt klart burde vunne, men me kan ikke annet enn å se fremover til neste kamp som er Nærbø 2 i loen. Beklager at referatet kom litt seint, det har ikke sine naturlige forklaringer. Takk for meg

Om Lars Heskje

Lars "Sniben" Heskje begynner å bli en veteran i Rosseland, og har vært en av de sentrale skikkelsene rundt B-laget i en årrekke. I år leder han laget sammen med Hans Bjørnar Tunheim. Sniben er notorisk Liverpool- og Brynesupporter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *