Rosseland – Figgjo 9-0!


Rosseland spilte en kjempekamp og slo Figgjo 9-0 på Rosselandsbanen fredag.

Svein Arne Monsen scoret fem av Rosselands mål, blant annet et hat-trick midt i andre omgang.

Kampfakta

Rosseland har slitt med enorme skade- og sykdomsproblemer den siste tiden, men fredag var syv spillere tilbake. Svein Arne Monsen og Runar Haugland scoret to mål hver i første omgang, sistnevnte kronet en spillemessig overlegen omgang med å lime ballen i vinkelen fra 16 meter tre minutter før pause.

I andre omgang forsatte storspillet. Kampens store spiller, Svein Arne Monsen, fulgte opp sine to scoringer fra første omagng med ekte hat trick i løpet av 15 minutter!

Deretter var det innbytternes tur. Hjemvendte Per Undheim ordnet nettsus da han la på til 8-0, mens Alf-Inge Håland fastsatte resultatet til 9-0 syv minutter før slutt, klubbens største serieseier siden 10-0 over Vigrestad i 2002.


Foto: Mats Prestegård

2 thoughts on “Rosseland – Figgjo 9-0!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.