Bremset bygdefesten

Rosseland leverte en fin andreomgang og slo Orre 4-0 i Bygdefest-kampen lørdag. Svein Arne Monsen (3) og Kenneth Grøtteland scoret for gjestene.Grønntrøyene holdt bra følge med tabelltoeren i første omgang, en omgang som var helt uten store målsjanser. Lagene lå lavt og følte på hverandre, det var store avstander mellom lagdelene.

Referat på jbl.no

Gjestene våget mer etter pause og fikk betalt etter ti minutter. Jan Rune Hoff løftet opp mot Orre-målet og plutselig dukket Svein Arne Monsen opp og headet over en utrusende Axel Klingsheim. Monsen scoret to i andre omgang for en uke siden og ville ikke være noe dårligere mot Orre. Etter 63 minutter scoret Monsen det som må være årets mål på Orre stadion, da han, på hel volley, banket inn Per Hauglands corner fra 20 meter.

Kampfakta

Rosseland var virkelig gode og lekne en periode i andre omgang. Flere mål ble det imidlertid ikke før Kenneth Grøtteland entret banen for andre gang. Tomålsscorer Monsen spilte Grøtteland fri og alene med Klingsheim var RBK-angriperen nådeløs. Fire minutter før full tid kom også 0-4. Målscorer? Svein Arne Monsen selvsagt. Per Haugland spilte spissen fri og fra kort hold fintet Monsen bort keeper og scoret i keeperhjørne. Dette var forøvrig Monsens 14. seriemål på åtte kamper denne sesongen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.