Herlig seier mot godt Moi-lag

Rosseland fikk det tøft mot et løpssterk Moi-lag fredag.

Heldigvis hadde hjemmelaget med en måltyv på topp, og dro i land en sterk 3-1-seier.Et skaderammet Rosseland-lag fikk besøk av et meget godt Moi-lag fredag. Ringevikar Alf-Inge Håland var kallt inn ettersom hjemmelaget manglet mange spillere i sentrallinja.
Håland og Eirik Monsen fikk en travel dag i midtforsvaret. Moi hadde skumle hensikter og en løpskraft få andre lag i divisjonen kan vise til.

Rosseland var tamme innledningsvis, men hadde nevnte Håland og måltyven Are Gabriel Høyland i rekkene. Etter tretten minutter tok vertene ledelsen. Håland headet en corner i treverket, Høyland banket returen i mål på halv volley.

Resten av omgangen var jevnspilt. Moi var farlige når de kom i fart, anført av en tidligere brynejunior Kristian Hafstad. Rosseland-keeperen vartet opp en vanvittig dobbeltredning i det 22. minuttet, men måtte kapitulere på Hafstads langskudd fire minutter senere. 1-1 og en fortjent utligning for gjestene. Moi var svært nære 1-2, men Jan Rune Hoff ofret seg og reddet på strek syv minutter før pause.

Gjestene startet best også etter pause. Det var derfor litt mot spillets gang da Are Gabriel Høyland sendte hjemmelaget i føringen syv minutter ut i andre omgang. Eirik Serigstad fant spissen med en fin stikker og Høyland var iskald alene med keeper.

Etter 2-1 bølget spillet på Rosselandsbanen, begge lag kom til svære målsjanser. Etter 62 minutter vartet Moi opp med en kjempemiss på åpent mål, etter 72 minutter var Joachim Malmin Kverneland igjen på plass med en vanvittig dobbeltredning.

Innbytter Svein Arne Monsen hadde en feit sjanse kvarteret før slutt, men det var Runar Haugland som skulle få æren av å punktere kampen. Med en suser fra 20 meter på halv volley ordnet Haugland 3-1, som også ble sluttresultatet.

Tre kjærkomne poeng for Rosseland mot et Moi-lag som hadde fortjent mer. Forskjellen på lagene var først og fremst at Rosseland hadde et par ekstra matchvinnende vinnerskaller i begge endene av banen. Keeperen og forsvarsrekka storspilte, mens Are Gabriel Høyland scoret på to av tre målsjanser.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.