Team Bygg blir hovedsponsor

teambyggTeam Bygg og Rosseland Ballklubb signerte ny samarbeidsavtale tirsdag. Bygg- og eiendomsutviklerfirmaet vil gjerne vise igjen i det ekspanderende Rosselandsområdet og oppgraderer dette året sin gjeldende avtale med øremerkede midler til barneidretten i ballklubben. Avtalen innebærer blant annet at Rosselandscupen skifter navn til Team Bygg Cupen.

Markedsansvarlig i Rosseland ballklubb, Ørjan Grødem, er glad for at Team Bygg rykker opp som hovedsponsor for Rosseland Ballklubb.

– Det er veldig moro med lojale sponsorer som øker innsatsen for å få enda mer igjen for sponsorkronene. Team Byggs logo har preget shortsene til A-laget i en del sesonger, fra 2013 vil selskapets nye logo få plass framme på drakten, forteller Grødem.

Salg- og markedsansvarlig i Team Bygg, Trond Tveit, sier at avtalen med Rosseland er blant de største enkeltavtalene selskapet har inngått med lokale idrettsklubber til inneværende sesong.

– Vi er opptatt av frivilligheten og arbeidet som legges ned rundt de unge i klubben, barnegruppa har blitt veldig sentral og er en veldrevet del av det hurtig ekspanderende  Rosselandsområdet. Det er viktig for oss å vise igjen i denne bydelen hvor det bygges mange nye boliger, sier Tveit.

Rosselandscupen blir hetende Team Bygg Cup og en stor andelen av sponsoravtalen er øremerket barnegruppa.

Ørjan Grødem kan forøvrig fortelle om velvilje blant Rosselands støttespillere.

– Arbeidet med årets sponsoravtaler er godt i gang, så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger fra våre mangeårige samarbeidspartnere. Samtidig har vi alltid plass til nye aktører, sier Grødem, og viser til noe ledig kapasitet på reklameskilt og draktreklame.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.