To nye i styret

arsRosseland BK holdt årsmøte på Bryne kro og hotell mandag. Der ble det blant annet avholdt valg av nytt styre og informert om prosessene rundt det nye klubbhuset.

Sverre L. Bernt ble valgt inn som ny kasserer i Rosseland Ballklubb. Sammen med Judith S. Håland (varamedlem med ansvar for barnegruppa) er han en av to nye i RBK-styret. Bernt og Håland erstatter Bjørnar Stangeland og Arild Friestad som begge gir seg etter to år i styret. Torfinn Edland ble gjenvalgt som formann, Heine Schea ble gjenvalgt som barne- og ungdomsleder, mens Per Haugland og Janne G. Nese ble gjenvalgt som styremedlemmer. Nestleder Hans Bjørnar Tunheim og styremedlem Øyvind Tveit var ikke på valg.

asd

Årsmøtet, som talte 14 fremmøtte medlemmer, ble orientert om «ståa» for det nye klubbhuset, der blant annet utfordringer med tomtedeling har forsinket prosessen. Klubbhuskomiteen konkluderte med at det er realistisk at det nye klubbhuset er ferdig oppført tidlig i 2014.

Avtroppende kasserer Bjørnar Stangeland orienterte om den sunne økonomien til ballklubben, og et år med stigende inntekter, økte investeringer og noe høyere pengebruk enn tidligere. Resultatet etter skatt var på 123.625 kroner, klubben har en egenkapital på 477.101 kroner. Kassereren karakteriserte «cupeventyret», der Rosseland spilte første runde mot Bryne FK, som «en gullgruve», i rene penger verdt mer enn noen av årets øvrige dugnader.

Referat fra årsmøte samt årsberetning og regnskap blir publisert i nær fremtid.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.