Fire strake trepoengere for Rosseland

areGRosseland slo Voll 1-0 i lokalderbyet fredag.

Godt forsvarsspill gjorde at sjansesløseriet ikke ble utslagsgivende.

Are Gabriel Høyland spilte en omgang og ble matchvinner.

Selv om Rosseland sløste foran mål, var hjemmelaget klart best i nabomøtet mot Voll. Kenneth Grøtteland ble snytt for et opplagt straffespark og Volls gode keeper Geir Ove Hole skulle også tatt en tidlig dusj etter et kvarter. Dommeren dømte utspill, det var det få som forstod noe av.

Etter at Kristian Dahle Hodne hadde satt gjestenes største sjanse i tverrlegger ti minutter ut i kampen, var det stort sett Rosseland som skapte farligheter før pause. Sindre Meling var veldig nær med en suser 33 minutter ut i kampen, men Geir Ove Hole vartet opp med superredning.

To minutter før pause kunne ikke Hole stoppe Rosseland. Grøtteland og Bøe gjorde forarbeidet, Are Gabriel Høyland løp inn 1-0 på bakre stolpe.

Høyland ble skadet da han scorte, og måtte bytte i pausen.

Rosseland fortsatte trykket etter hvilen, men fikk ikke ballen i nota. Tre store sjanser signert Serigstad, Bøe og innbytter Runar Haugland ga utrolig nok ikke tellende resultat. Kenneth Grøttelands harde heading ville heller ikke i mål, men smalt i stålet etter 57 minutter.

Rosseland ble litt mer forsiktige etter de mange sjansene og måtte også gjøre noen bytter. Voll kom mer med og hadde mye ball. Tor Stian Kjøllesdal fikk det siste kvarteret som spiss, og var farlig frampå et par ganger.

Kampen ebbet imidlertid ut med 1-0 til hjemmelaget. Et fortjent resultat, men seieren burde kanskje vært mer komfortabel?

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.