Kjempesprekk mot Ålgård II

Rosseland spilte en tidvis god kamp den første timen mot Ålgård II, så gikk laget fullstendig opp i liminga..
Første omgang var ganske velspilt og begge lag kom til brukbare muligheter. Eirik Serigstad headet Rosseland foran etter 24 minutter, en ledelsen som varte ca 10 minutter. Daniel Tu Storhaug satte en retur i mål etter en trippelsjanse.
Rosseland tok en fortjent ledelse etter frispark (sist innom ryggen til Eirik Serigstad) fem minutter ut i andre omgang og så ut til å gå mot en grei seier mot et Ålgård-lag uten samme gnist som før pause. På stillingen 2-1 hadde hjemmelaget mange store sjanser til å øke, Runar Haugland traff tverrlegger og Kenneth Grøtteland skulle hatt straffe. Tellende resultat ble det ikke og i stedet fyrte Ålgård II på alle sylinderene og løp fra et gavmildt Rosseland.

Kampfakta

I stedet for å avslutte angrepene, mistet Rosseland ballen høyt oppe på banen og inviterte hurtige Ålgård-angripere til fest.
Det smalt fem ganger i løpet av et kvarter og Rosseland-spillerne overgikk hverandre i forfjamselse. Rundspilt, fraløpt, tatt på sengen, overkjørt. Andreas Ravndal og Daniel Tu Storhaug hadde et kvarters lekestue der alt klaffet.
På stillingen 2-6 produserte Rosseland utrolige sjanser til å pynte på resulatet, men denne mandagskvelden tilhørte reservene fra Gjesdal.

Spillemessig var kampen en solid opptur fra forrige tap mot Brusand, det var faktisk mye positivt å ta med seg til tross for seks mål i sekken. Allerede torsdag kan Rosseland bygge videre på det positive i tøff bortekamp mot EIK II.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.