Ny fortjent hjemmeseier

RBK-Figgjo-11Rosseland var klart bedre enn Hinna og vant 4-1 etter en godt gjennomført hjemmekamp torsdag.

Sindre Meling, Even Sel, Eirik Serigstad og Kenneth Grøtteland scoret for Rosseland etter at gjestene hadde tatt ledelsen på et tidlig selvmål.Rosseland kjørte på fra start, men fikk en kalddusj etter åtte minutter da Hinna scoret på merkelig vis. Hjemmelaget var i ubalanse etter kontring, men så ut til å ha kontroll da et slags løst innlegg gikk via foten til Jan Rune Hoff og i bue over keeper Kverneland, i stolpen og i mål.

Hjemmelaget lot seg ikke stresse over baklengsmålet og fortsatte å ha ballen mye og skape sjanser. Etter 21 minutter tok kapteinen ansvar. Fra nærmere 35 meter fikk Sindre Meling kjempetreff og med strak vrist ordnet midtbanemannen balanse.
2-1 kom bare tre minutter senere. Meling slo corner, Even Sel fikk stå alene å heade i mål fra 4-5 meter.

Hinna kom noe mer med i kampen de siste ti av første omgang, og det var litt mot spillets gang da Rosseland satte inn 3-1. Tre minutter på overtid fikk laget frispark på 18 meter. Sindre Melings forsøk ble reddet, men Eirik Serigstad satte returen i tomt mål.

I andre omgang var det aldri snakk om å slippe til gjestene. Rosseland kjørte kampen og kunne scoret mange flere med bedre presisjon og konsentrasjon foran mål. Even Sel gjorde alt selv, utenom å score alene med keeper etter 47 minutter, Marius Bøe greide heller ikke omsette alene med Hinnas sisteskanse to minutter senere. Arve Martinsen fikk en alle tiders sjanse alene foran mål etter frispark, men valgte klarering i stedet for avslutning fra 4 meters hold.

66 minutter ut i kampen kom imidlertid scoringen. Kenneth Grøtteland satte fart, parkerte Hinna-forsvaret og tuppet ballen i lengste hjørne med et skikkelig tåskudd. 4-1!

Gjestene fra Stavanger hadde en del unge lovende spillere, men vi noterte Hinnas første og beste (og eneste) sjanse 88. minutter ut i kampen.

Tre nye poeng etter en solid hjemmekamp. Nå gjenstår bare en kamp av vårsesongen, bortekamp mot topplaget Austrått. Merk datoen; 14. juni.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *