Sterk seier på Moi

hmRosseland fikk det tøft mot et godt Moi-lag fredag, men kom tilbake og avgjorde til seier rett før full tid.

Kristian H. Magnusson ble matchvinner i sluttminuttene.

Kampfakta

 

Rosseland mobiliserte med stor bortetropp, fans og buss da sesongens lengste bortetur stod for tur. Det ble ikke ubetydelig for utfallet av kampen mot et godt Moi-lag.

Hjemmelaget viste tidlig at de ville mye, de hvite og blå fra Lund sprang mye mer enn de tilreisende fra Bryne. Rosseland lå ganske lavt og slet med avstanden mellom lagdelene innledningsvis. Moi skapte to gode sjanser etter 12 og 15 minutter, men en for dagen meget opplagt Joachim M. Kverneland i Rosseland-målet var god. Etter 16 minutter kom Rosseland på en kontring ved Runar Haugland. Han slo hardt inn foran mål hvor Kenneth Grøtteland kom i stor fart motsatt. «Grøttis» ble meiet ned i knehøyde, det var ingen tvil om straffesparket.

Svein Arne Monsen var som vanlig kald fra straffemerket og Rosseland var foran, litt mot spillet gang.

Moi var best resten av omgangen og skapte to store sjanser til før sidebytte, rett før pause måtte også Rosseland gjøre sitt første bytte da kaptein Sindre Meling ødela ankelen.

Skadet kaptein
Skadet kaptein

Andre omgang ble jevnere og de store sjansene uteble til det 65. minutt. Da hadde Marius Bøe og Svein Arne Monsen en utrolig dobbeltsjanse til å avgjøre kampen, men en god redning og en dårlig avslutning hindret 0-2.

Moi kjørte en sluttspurt, og RBKs trenerduo planla en enda mer defensiv omlegging dersom resultatet stod seg med fem minutter igjen. Det gjorde det ikke. Moi fikk kranglet en corner i mål og jaget et fortjent vinnermål med ti minutter igjen å spille.

I stedet for å safe inn 1-1, beordret RBK-benken 4-4-2 og høyt press. Bore/Tjåland gikk all-in og fikk betalt ett minutt før full tid da høyreback Magnusson kom opp langs kanten og slo hardt inn foran mål. Ballen stusset i det våre kunstgresset og gikk inn i det lengste hjørnet til ellevill jubel fra spillerne, benken og de tilreisende supporterne.

På bussturen hjem ble det allsang av «Blue Hawaii» etter tre kjekke, men ikke spesielt fortjente, bortepoeng.

God steming i bussen hjemover da «Blue Hawaii» ble spilt.
God steming i bussen hjemover da «Blue Hawaii» ble spilt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.