Fikk stryk i sesongfinalen

groRosseland møtte et godt og effektivt Austrått-lag i årets siste kamp og tapte til slutt 0-4 på eget kunstgress.

Gjestene scoret to mål i hver omgang.

Opprykksklare Austrått hadde vunnet samtlige bortekamper før årets siste serierunde, Rosseland hadde som mål å påføre sandneslaget det første nederlaget og avslutte sesongen med stil.

Med flott høstvær og med store deler av ungdomsavdelingen ringside, lå alt til rette for en forrykende sesongavslutning. Det ble det ikke. Tempoet var labert, sjansene var få og begge lag lå lavt i starten av kampen.

Det skulle gå 17 minutter før den første sjansen kom. Kenneth Grøtteland fikk tid og rom fra 16 meter, men keeper reddet til corner. Austrått var mer effektive. En lang klarering gikk over forsvarslinja og vips så var toppscorer Daniel Grønning alene gjennom med vikarkeeper Stian Bore. 0-1.

Austrått produserte to sjanser før hvilen. Den andre kom på overtid da laget kom rundt på venstrekanten. Joakim T. Pedersen fikk plass og rom og punkterte på mange måter en allerede kjedelig kamp.

Rosseland gjorde to bytter i pausen og var det dominerende laget innledningsvis. Vertene slet imidlertid med å skape de store sjansene, puljevinnerne var svært godt organisert bakover. Etter 55 minutter fikk Runar Haugland en dobbeltsjanse, fire minutter senere var Grøtteland nær redusering. Avslutningene var ikke av det giftige slaget og Austrått-keeperen fikk avverget til corner.

Også i andre omgang var Austrått langt mer effektive enn de oransje. Pedersen spaserte inn 0-3 etter 62 minutter, mens Grønning økte til 0-4 kvarteret før slutt. Sandnes-laget hadde to gode muligheter til å score flere, men fire mål på seks avslutninger må sies å være brukbar uttelling.

Rosseland var unøyaktige bakover og tamme framover. Dermed endte årets siste kamp som det klareste tapet for sesongen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.