Planla med pizza

trioRosselands nye trener, Oddgeir Salte, inviterte gamle og nye spillere på pizza og planlegging i generalsponsor SR Bank sine lokaler mandag. 2014-sesongen og forberedelsene til denne var tema på pizzamøtet. 

To av de tre nye signeringene fra Bryne jr. var på plass på møtet. Anders Hognestad og keeper Michael Vu var på plass og fikk treffe nye lagkamerater, Ola Selliken er også spillerklar fra 1. januar 2014.

Treningstidene fram mot seriestart blir søndager (Jærhallen), tirsdager og torsdager (Rosselandsbanen). Første obligatoriske trening er tirsdag 14. januar, fram til dette blir det åpne treninger i Jærhallen hver søndag kl. 19:00. (22. desember, 5. januar og 12. januar)

28.-29. desember deltar Rosseland i Bryne FK sin romsjulsturnering i Jærhallen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.