Tre RBK-debutanter

bildeRosseland tyvstartet rekken av treningskamper borte mot Bryne jr på Aarbakkebanen torsdag. Kampen endte 0-3. Nykommer og debutant Kristian Wickstrøm scoret det første målet for oransjetrøyene, Svein Arne Monsen doblet ledelsen midtveis i første omgang. Innbytter Marius Bøe sørget for Rosselands tredje mål tidlig i andre omgang, første kampøkt ble en grei gjennomkjøring og et fint avbrekk fra den vanlige treningen.
Begge lag manglet en del av sine faste spillere  og begge lag gjorde mange rokeringer underveis.
Rosseland stilte med følgende lag: Michael Vu – Jørgen Hauge (Paul Ove Laland fra 46.), Eirik Monsen, Leif Arne Hognestad (Mads Holm fra 46.), Kristian Magnusson – Kristian Wickstrøm (Marius Bøe fra 46.), Sindre Meling, Ola Selliken, Runar Haugland – Eirik Serigstad (Anders Hognestad fra 46.) – Svein Arne Monsen.

Kristian Wickstrøm, Ola Selliken og Anders Hognestad var alle gode i debuten i oransje drakt, det var også keeper Michael Vu som spilte sin første Rosseland-kamp som Rosseland-spiller. Vu debuterte som lånekeeper borte mot Vaulen 15. mars 2012.

Neste treningskamp er på Rosselandsbanen mot Riska torsdag 6. februar 19:00.