Tredje strake tap

Rosseland gikk på sitt tredje serietap på rad torsdag. Som i de to foregående hadde oransjetrøyene mye ball, en del fint spill og flest målsjanser, men igjen ble laget hardt straffet av slurv i eget forsvar og inneffektivitet foran motstanderens mål.
Varhaug var litt heldige som tok ledelsen etter fem minutts spill. Runar Haugland ble snytt for et opplagt straffespark, og mens Rosseland protesterte kontret Varhaug og Narve Bø inn 0-1.

Leif Arne Hognestad skapte balanse like etter da han headet inn en corner og Rosseland tok etterhvert fullstendig over banespillet. Mange gode forsøk til tross, mål ble det ikke, og Varhaug kan først og fremst takke sin gode keeper Torbjørn Haugstad for at det stod 1-1 til pause.

Andre omgang ble mer krig enn finspill, og Varhaug var i ferd med å få et grep om kampen da Morten Thunshelle ble servert ballen på 6-7 meter etter corner. 1-2 ble 1-3 da Narve Bø utnyttet RBK-forsvarets manglende klareringsevne, og kampen var på mange måter kjørt 20 minutter før slutt.

Rosseland prøvde noen grep i jakt på redusering og fikk et litt heldig straffe like før full tid. Den satte Svein Arne Monsen over mål, og Varhaug kunne feire tre nye poeng og tabelltopp.

Svein Arne Monsen ble kåret til dagens Rosselandspiller, Even Sel spilte sin 100. kamp for Rosseland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.