Rosseland har blitt et bunnlag

paulEtter nytt tap for Varhaug  og åtte baklengs på de to siste kampene, er Rosseland nå i bunnsjiktet av tabellen.

Rosseland reiste til Varhaug for å revansjere 0-2 tapet fra i vår og gikk på med stor selvtillit til tross for en startellever med spillere i uvante posisjoner. Gjestene var best i starten av kampen, men mistet etterhvert balansen både på midtbanen og i forsvar. Varhaug fikk trille gjennom midten og skapte noen farlige overtalssituasjoner.

Etter et kvarter smalt den første ballen i nota da Morten Thunshelle fikk tid og rom til å heade innlegget i mål.
2-0 og 3-0 kom fire og seks minutter senere, begge på corner fra høyre, begge ganger med Rosseland som tilskuere foran eget mål.

Varhaug kom alene med keeper og burde satt 4-0, i stedet kontret Rosseland og Even Sel inn 3-1.

Rosseland festet igjen grepet, men etter en slurvete feilpasning fikk Varhaug gjøre 4-1 alene med keeper. Kampen var på mange måter ødelagt da Oddgeir Salte gjorde grep og flyttet spillere tilbake i mer vante posisjoner.

Rosseland var mer balanserte etter pause og jaget flere reduseringer. Stolpeskudd og gode sjanser på dødball ga ikke uttelling, men et kvarter før slutt lyktes Paul Ove Laland med et fint langskudd.

Mens Rosseland stod høyere og presset for flere mål, fikk Varhaug enorme rom å kontre i. Flere ganger kom kjappe Varhaug-spillere på kontringer, og hjemmelaget var muligens nærmere 5-2 enn Rosseland var 4-3.

Kampen endte 4-2, årets andre tomålsstap mot Varhaug. Rosseland har nå bare Bjerkreim, Vigrestad og Figgjo bak seg på tabellen. Neste runde blir derfor et bunnoppgjør mot sistnevnte lag på Rosselandsbanen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.