Solid comeback i midtforsvaret

eirikMonsEirik Monsen er kåret til månedens spiller for september.

Midstopperen har jobbet hardt for å komme tilbake fra skade og har levert solid forsvarsspill den siste måneden.– Eirik har bidratt til trygghet og stabilitet i en forsvarsfirer hvor det har vært mange utskiftninger grunnet skader og fravær. Han har hatt en fin stigning etter at han fikk orden på lyskeproblemene, sier assistenttrener Paul Ove Laland om månedens spiller for september.

Monsen ble kåret til månedens spiller i hard konkurranse med Kristian H. Magnusson, som også har levert stabilt bra i september, midstopperkollega Even Sel og Svein Arne Monsen.

monsen_bros

Sistnevnte kan likefullt kalle seg månedens spiller for august. Midtbanemotoren scoret tre av Rosselands fire mål i august og var avgjørende for at det ble tre poeng mot Vigrestad og ett poeng borte mot Eiger. Lillebror Kristian Monsen var nærmest storebror i konkurransen om utmerkelsen i august. Sisteskansen leverte  poengreddende redninger både mot Eiger og Havdur.

Månedens spiller for juni er for lengst blitt kåret, men navnet på spilleren har foreløpig ikke blitt offentliggjort. Are Gabriel Høyland er månedens spiller for juni. Med fem mål på 2+2 kamper leverte spissen varene i den første sommermåneden. Fire mål på 19 minutt mot Bjerkreim var en spesiell prestasjon – også i Rosseland-historisk perspektiv.

are

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.