Tapte lokalderbyet

RBK---Varhaug-IL-23Rosseland var både uheldige og udyktige da laget tapte 0-2 borte mot Nærbø fredag.

Mens Rosseland sløste med sjansene, scoret Nærbø to vakre mål og vant naboduellen 2-0 i Loen fredag.

Rosseland scoret det første målet etter et mønsterangrep fem minutt ut i kampen. Francisco Relvas ble spilt igjennom og løftet ballen over keeper, via tverrlegger og i mål. Ballen var en halv meter over streken (i følge godt plasserte Nærbø-supportere), men spratt ut på banen igjen. Dommertrioen oppfattet ikke situasjonen og dømte, av alle ting, utspill fra keeper!
Gjestene dominerte stort det første kvarteret og skapte flere gode sjanser uten å få ballen i mål.
Det gjorde Nærbø. På sin første skikkelige målsjanse ordnet Jonas Øvestad ledelse på hel volley.

Nærbø kom mer med i kampen etter at de tok ledelsen, men det var Rosseland som skapte de største sjansene. Marius Bøe volley suste like over målet til Nærbø, mens Paul Ove Lalands forsøk fra 17-18 meter traff stolpen.
Like etter pause fikk igjen treverket i kjørt seg. Kristian Magnusson overlistet Nærbø-keeperen, men ble stoppe av tverrleggeren.
Etter en stor Nærbø-sjanse i den 59. minutt, hadde Paul Ove Laland en alle tiders mulighet til å utligne. Midtbanemotoren headet mot målet fra 4-5 meter  etter et frispark i det 66. minutt, men en god refleksredning fra Togstad hindret nettkjenning.
Rosseland kom aldri nærmere, og Nærbø kontrollerte inn seieren de siste 20 minuttene. Minuttet før full punkterte også hjemmelaget kampen, da innbytter Geir Haugseng løftet ballen over en Rosseland-keeper på halvdistanse. 2-0.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.