Har du lest «Ørri» sin nye bok?

smussomslagØrjan Zazzera Johansen, tidligere Rosseland-spiller og forfatter av Blod, svette og tåskudd, er ute med ny bok. Vent på meg, Diego er en oppvekstroman om fotball og damer. Handlinga er lagt til Bryne, et juniorlag, og er historien til spillerne på benken. Du får møte Lars, fortelleren, den noe fyldige reservekeeperen Kjell, som gjemmer sjokolade i hanskebæggen, og Kjøtt, belasta med motvind i familien.

”Vi strømte til: én og én eller to og tre sammen, vi hadde ball under armen og sett stjerner på skjermen. Vi kom fra nord: Brynehaugen og Reefeltet; vest: Austbø og Kolheia; øst: Ulf helt fra Rosseland; og sør: som jeg og Kjell og Kjøtt, fra byggefelt vi ikke kjente navna på, men kalte ”bak løkka et sted, den veien”. Sommerferie var gras, fotballsko med striper som skein, og knotter i farger; det var skrubbsår og skyggelue, og fotballsokker som mødrene vaska uten kjærlighet og dermed utvikla blandingsfarger vi ikke hadde ord for. Det var benker som mål og tre kårner straffe.”

VentReklame

 Det er mulig å vinne boka i RBK-lotteriet. Er du ikke så heldig, er den selvsagt tilgjengelig i bokhandelen og hos Commentum Forlag på nett.

Du kan lese mer om boka eller bestille hos forfatteren på bokas Facebook-side.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.