Tre nye på årets siste spillermøte

FullSizeRenderRosselands A-lag møttes til pizza og planleggingsmøte for 2015-sesongen tirsdag. Tre nye, men kjente ansikt, som har meldt seg til tjeneste for de oransje, var på plass.
Hjertelig velkommen Kim, Aleksander og Marcus!

Oddgeir Salte inviterte til planleggingsmøte i Sparebank 1s lokaler på Bryne tirsdag. Tema var 2015-sesongen og innledningsvis ønsket Rosseland-treneren velkommen til tre solide nysigneringer. Marcus Sikveland tar steget fra juniorfotball i Bryne til midtforsvaret til Rosseland, mens Kim Ellingsen følger i Pierre Hatjoullis sine fotspor i Rosselands støtteapperat.
Tidligere brynekaptein Aleksander Midtsian kommer rett fra spill i førstedivisjon. På grunn av ny jobb som trener i Bryne og studier trapper den anvendelige spilleren ned i fjerdedivisjon. Rosseland er veldig fornøyde med å ha rutinerte Midtsian i troppen.

Tema ellers for møtet var blant annet treningstider, treningsopplegg og plusser/minuser med sesongen vi har lagt bak oss.

Siste oppgave for a-laget blir nå å forsvare tittelen i årets romjulsturnering i Jærhallen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *