Variert sesongpremiere

Årets første treningskamp er heldigvis unnagjort. Rosseland-troppen bar veldig preg av at det ikke er blitt spilt fotball på stor bane siden oktober.

Snømåking, flytting av kampbane og flomlyssvikt var noen av de ytre rammende for en ikke helt heldig start på kampsesongen. På banen manglet Rosseland samhandling, tenning og kvalitet og ble hardt straffet av et godt og aggressivt Orre-lag.

Gjestene var godt organisert bakover, vant midtbanekrigen, og  raske Orre-angripere var mer enn en håndfull for Rosseland-forsvaret i første omgang. Grønntrøyene scoret på to av sine tre gode kontringer.
I motsatt ende slet et litt omstendelig og temposvakt Rosseland med å spille seg store sjanser.

Oransjetrøyene gjorde syv endringer i pausen. Fire mann fikk unnagjort sine Rosseland-debuter. Verken Emil Selliken, Aleksander Midtsian, Kai Ove Stokkeland eller Marcus Vaaland Sikveland kommer til å se tilbake på starten av andre omagng som et spesielt godt minne. For omgangen var bare noen minutter gammel da gjestene gikk opp til 3-0 på sin første sjanse.
Rosseland tok seg noe sammen etter dette, og den siste halve timen var Rosseland klart best og kom til noen brukbare målsjanser. Likevel manglet det så pass mye presisjon og besluttsomhet i angrepsspillet at hjemmelaget gikk målløse av banen da flomlyset ikke orket mer etter 75 minutt.

(Selv om flomlyset på Kåsen fremdeles står på sommertid, vil Rosseland rette en stor takk til naboen i nord som stilte bane til disposisjon da tiårets mest lokale haglbyger isla Rosselandsbanen i timene før kampen.)

Neste test er hjemme mot Voll 12. februar.

RBK 1. omg: K. Monsen – Hoff, Sel, Bengo, Magnusson – Wickstrøm, Hognestad, SA. Monsen, O. Selliken, Laland – Høyland.

RBK 2. omg: Monsen – Hoff, Sikveland, E. Monsen, P. Haugland – Midtsian, Stokkeland, Meling, Relvas – E. Selliken – Magnusson (SA. Monsen)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *