Forsvarte seg til tre bortepoeng

borecutoutRosseland spilte en defensivt prikkfri kamp og tok en råsterk borteseier mot EIK II torsdag. Etter to strake tap gikk Rosseland ut i en litt mer defensiv formasjon og viste lagmoral og disiplin som stod i mot de gulsvarte reservene. Hjemmelaget skapte klart mest før pause, men Rosseland forsvarte seg godt med nykomponert forsvarsrekke.
Gjestene fikk etterhvert kampen over i sitt spor og kom til sjanser på kontringer. Etter 67 minutter kom også scoringen. Toppscorer Eirik Serigstad omsatte Jan Rune Hoffs flotte innlegg i flott volleymål.
Etter scoringen var Rosseland best og det var lite å si på at laget scoret på nytt. Runar Haugland dro seg inn fra venstrekant og skjøt rett i mål fra skrått hold.

Kampen endte 0-2 og Rosseland reiste seg mesterlig etter to kjipe tap mot Brusand og Ålgård II.

Topp laginnsats lå bak bragden og det er ekstra kjekt å vinne slike kamper.

PS: På grunn av skader og jobb måtte alle Rosselands tre målvakter melde forfall til kampen. Trener Stian Bore tok utfordringen på strak arm og holdt nullen som sisteskanse i Egersund.

PS2: Rosselands to nykommere denne sesongen, Arve Martinsen og Arne R. Finnby var begge involvert i Egersund. Arve spilte hele kampen som midtstopper. Arne, som har ventet i en måned på spilletillatelse,  fikk omsider sin seriedebut som innbytter for Are Gabriel mot slutten av kampen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.