Går på sitt 9. år som RBK-leder

Torfinn EdlandTorfinn Edland ble torsdag valgt som leder for Rosseland Ballklubb for niende gang. Edland var formann i klubben fra 1989-1990 og ble valgt inn igjen i 2006. Siden har han styrt klubben med stø hånd og kunne torsdag legge fram en svært hyggelig årsmelding og et formidabelt regnskap.

Edland og kasserer Bjørnar Stangeland kunne legge fram et regnskap som viser et resultat på 163689 kroner etter skatt. Klubben har minimalt med gjeld og god likviditet. Det er et godt utgangspunkt for å få opp nytt klubbhus sammen med Time kommune i løpet av 2013.

Sportslig greide ikke A-laget målsetningen om å holde seg i 3. divisjon, men antall unge aktive medlemmer og antall lag på aldersbestemt nivå har økt. B-laget greide målsetningen om å holde seg i 6. divisjon.

Heine Schea fortsetter sitt gode arbeid som Barne- og ungdomsleder i Rosseland. Schea har mye av æren for at barnegruppa har blomstret de siste årene og har fått til en svært solid og positiv trenerstab for de unge lovende.

Mens Trond Tveit trer ut av styret, ble Øyvind Tveit og Hans Bjørnar Tunheim valgt inn for to nye år. Trond Tveit vil fortsette arbeidet med nytt klubbhus i Rosselands regi.

Torfinn Edland, som uten tvil er den lengstsittende lederen i klubbens historie, ble hedret med Fotballforbundets honorære stipend på Kretstinget lørdag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.