Fra stortap til storseier

B-laget reiste kjerringa etter den kjipe dirdalsturen sist uke og knuste Havdur 2 hjemme på Rosselandsbanen. 7-1 ble resultatet til slutt etter en bra andre omgang, det sto nemlig 1-1 til pause.

Målscorere var Royan (3), Torstein, Kristian, Hans Erik og selvmål. Kristian sitt var av det vakre slaget, da han trikset og fintet seg forbi 4-5 motspillere før han satte ballen rolig til side for keeper.

Forøvrig var dette Royans første hattrick for klubben, vi gratulerer han med det!

Rosseland II er over streken på tabellen og har fem poengs forsprang til bunnlaget Havdur 2.

Om Lars Heskje

Lars "Sniben" Heskje begynner å bli en veteran i Rosseland, og har vært en av de sentrale skikkelsene rundt B-laget i en årrekke. I år leder han laget sammen med Hans Bjørnar Tunheim. Sniben er notorisk Liverpool- og Brynesupporter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.