Grei gjennomkjøring mot Austrått

Rosseland manglet mange spillere mot Austrått, men de 12 som spilte fikk en fin gjennomkjøring mot fjorårets divisjonsmester. Oransjetrøyene skapte ikke mer enn en håndfull sjanser i løpet av 90 minutt, men forsvarte seg bra. I starten og slutten av den andre omgangen glapp det imidlertid litt, Austrått scoret kampens to mål i det 47. og 88. minuttet av kampen.

Rosseland stilte redusert på grunn av vinterferie, skader og annet, det var derfor svært gledelig at Per Haugland var tilbake i midtforsvaret etter langt skadeavbrekk. Haugland storspilte i comebacket og var sammen med Kristian Magnusson og Paul Ove Laland blant Rosselands beste.
Eirik og Svein Arne Monsen manglet for hjemmelaget, mens lillebror Kristian Monsen spilte sin første RBK-kamp siden 2011. Sisteskansen gjorde sine saker bra.

Alt i alt en god gjennomkjøring tatt forholdene og tilgjengelig spillertropp tatt i betraktning. Nå venter en siste testkamp mot Bryne jr. 14. mars før sesongen starter for fullt med NM kval. og seriestart (mot Vigrestad 3. april).

Tidligere Rosseland-spiller Kenneth Grøtteland spilte en time for gjestene på venstrekanten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.