Klatrer på listene

Svein Arne Monsen og Lasse Johannesen avanserer på målscorerlista og adelskalenderen.

Scoringsraten til Svein Arne Monsen har vært helt formidabel denne sesongen. På åtte seriekamper har det blitt 14 scoringer så langt. Inkludert cup- og treningskamper har Monsen scoret 23 ganger på 19 kamper i 2012.


Totalt har Svein Arne Monsen nå 96 scoringer for Rosseland BK, det er like mange som Espen Bru og fjerde mest i historien. På topp troner Sigval Bryne med 229 a-lagsmål foran Morten Sørensen (135) og Cato Time (108).

Lasse Johannesen spilte sin 306. RBK-kamp mot Orre lørdag. Det betyr at 37-åringen passerer Morten Sørensen på Adelskalender og at han nå bare har Torfinn Johansen, Ove Njå, Sigval Bryne og Kurth Gausland foran seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.